Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

release my soul


Σήμερα, που λες, είχε ήλιο. Είχε ήλιο κι αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να μου αγοράσω καινούριο κραγιόν, να με βάψω και να με βγάλω για καφέ. Ύστερα ήρθα στο σπίτι, έκανα λίγο πως διαβάζω, αλλά περισσότερο έκανα μπακ απ σε διάφορα αρχεία γιατί είχε έρθει ο καιρός για αλλαγή κι εγώ τις αλλαγές τις κάνω παντού κι επειδή ο υπολογιστής είναι το παιχνίδι μου, ε, θέλω να το νιώθω κι αυτό ανανεωμένο. Θα καταλάβεις σε λίγο.

Το βράδυ λοιπόν άφησα τα αρχεία μου να σώζονται σε άγνωστα μέρη του διαδικτύου κι εγώ φόρεσα το καινούριο μου κραγιόν και βγήκα έξω. Και με κέρασα. Κι ήταν ωραία. Μέχρι ένα σημείο. Μετά η μαυρίλα κόντεψε να κερδίσει έδαφος αλλά λίγο πιο μετά πήρα τηλέφωνο τον Τσ. και όλα έγιναν εντάξει.

Βγήκαμε, τα είπαμε, τα ήπιαμε -γιατί οι ενήλικες δουλεύουν κι εγώ είμαι ενήλικας και δουλεύω και οι άνθρωποι που δουλεύουν έχουν κάθε δικαίωμα να φάνε τα μεροκάματα και τα νυχτoκάματά τους σε ποτά, ε μαμά;  κι ένιωσα μεγάλη -αλλά όχι πολύ- και υπεύθυνη -αλλά όχι πολύ- και περιπετειώδης -μάλλον πολύ- κι ενδιαφέρουσα -ναι, πολύ- και καλή -σε μέτρια ποσότητα.

Κι ένιωσα, που λες, εντάξει παιδί κι απ' το μυαλό μου δεν ξεκολλούσε με τίποτα αυτό το τραγούδι για λόγους που κι αυτούς θα καταλάβεις μετά. Κι ύστερα γύρισα σπίτι κι έκανα φορμάτ στον υπολογιστή γιατί τόσο πολύ ήθελα μια αλλαγή.

Και τώρα ο υπολογιστής μου είναι σαν καινούριος κι ακούω αυτό το τραγούδι σε επανάληψη και σκέφτομαι τι ωραία να ήταν και η ζωή μου σαν καινούρια και να είχα ένα τραγούδι να θέλω να το ακούω σε επανάληψη. Όχι τραγούδι δηλαδή. Κατάλαβες. Σε επανάληψη όμως. Τόσο να το θέλω.

Το κορίτσι θέλει πολλά και τα θέλει πολύ.


Don't be deceived, no land in sight
We're all adrift in this dark night
We float on seas of disbelief
While singing songs of pain relief

Shake my body - release my soul
Punish my senses - lose control
This body's young but my spirit's old
Scatter my ashes and let my feelings go

Where is the love that everyone is talking of?

Δεν υπάρχουν σχόλια: