Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

πάλι ξύπνησα με κάτι όνειρα μισά και τρομαγμένα*με σένα

Όταν προσπαθώ να περάσω καλά δεν τα καταφέρνω. Δεν έχει νόημα να προσπαθείς για κάτι τέτοιο. Κι όμως το έκανα, προσπάθησα. Πήγα κάπου με δυνατή μουσική,μουσική που δε μ αρέσει,ντύθηκα ωραία. Δε βάφτηκα καθόλου. Και ξέρεις τι έγινε? κάθισα σε ένα σκαμπό και κάπνιζα.Κι όλοι με ρωτούσαν πάλι τι έχω κι έλεγα τίποτα μέχρι που βαρέθηκα κι είπα "σταματήστε πια να με λυπάστε.Απλώς δεν μπορώ να περάσω καλά".

Αλλά προσπάθησα. Κι ύστερα με μίσησα. Μακάρι να προσπαθούσα τόσο για κάτι που πραγματικά αξίζει τον κόπο.

Για σένα,ας πούμε.

6 σχόλια:

Lorel είπε...

ναι,δεν προσπαθείς γι'αυτό.αλλά ξέρεις κάτι; εκτιμάς καλύτερα τις όμορφες στιγμές όταν έχεις περάσει και τις άσχημες.
:***

Ανώνυμος είπε...

Μην προσπαθεις Για πραγματα που δεν αξιζουν στην ουσια τους.Να περασεις καλα καπου οπου υπο αλλες συνθηκες δεν θα περνουσες.δεν ξερω αν ειναι ολα καλα η ολα ασχημα*ηθελα να σου απαντησω και στο προηγουμενο ποστ,να σου πω πως στο ντιλλυ δουλευει ενας που δεν τον ξερω ομως ξερω πως τον λενε νικο και πως ειναι ανειπωτα ωραιος,ετσι μου ειπαν.

Ηθελα να σου πω πως ολα πηγαν καλα τελικα,να σου πω μπραβο και καλες τρελες κι υστερα σκεφτηκα πως ολα αυτα ηταν πολυ λιγα και πως με αυτες τις λεξεις δεν θα σου ειχα πει τελικα τιποτα.Βγαζεις ακρη;

ανεμοεσσα closed.give me a break.

το κορίτσι που ήθελε πολλά είπε...

Λορελάκι μου, ναι αυτό είναι πολύ ωραία σκέψη..τώρα μου θύμησες κάτι που σκεφτόμουν χτες.ωραία :)

αχ ιν δε σκάι, ξέρω ποιον λες :) ούτε εγώ τον είδα αλλά μου είπαν ότι τον λένε νίκο κι είναι ανείπωτα ωραίος!αλλά εγώ άλλον κοιτούσα:Ρ κι αυτός εκεί δούλευε αλλά δεν είναι ο νίκος: καρατσεκαρισμένο!
καλά τι θα γίνει, σ όλες τις πόλεις έχουμε από ένα κοινό στέκι??
το ντίλλυ το ερωτεύτηκα :)
Η ανεμόεσσα ανοίγει 10 του μήνα!άντε ραντεβού εκεί! Ψήνεσαι πλάκα πλάκα?

ΥΓ βγάζω άκρη..

dancing gal είπε...

Ουφ, δεν καταλαβαίνω τίποτα. Αλλά καταλαβαίνω εσένα, κι αυτό μου φτάνει για να ξέρω ότι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ανοίξω παράθυρο και να σου στείλω φιλιά και χαμόγελα...

Έχω μια φίλη που όταν το σύμπαν μου τρέμει μου λέει να θυμάμαι ότι όταν κρατάω την ψυχραιμία μου όλα πάνε καλά στο fin...

Αυτό σου λέω κι εγώ τώρα...

:***

Ανώνυμος είπε...

Καποιος ειχε πει οτι η πραγματικη ευτυχια απορρει απο το εσωτερικο.

Αν δεν τα εχεις καλα με τον εαυτο σου και αν φυσικα δεν θελεις εσυ να περασεις καλα τοτε αυτο ειναι ανεφικτο.

Γενικα πρεπει να εισαι[ησουν?] κεφατο ατομο αλλα εισαι ο τυπος του 'club'? Αν οχι τοτε γιατι επεδιωξες να διασκεδασεις ετσι? Μια περιεργη πραξη ακραιοτητας. Αφου προφανως δεν εισαι ετσι. Μην προσπαθεις να αλλαξεις. Ο,τι εκανες πριν και σε γεμιζε χαρα πρεπει να σε ικανοποιει και τωρα. Δεν χρειαζεται να αλλαξεις.

Au revoir.

Μια συμπασχουσα μελαγχολικη υπαρξη.

το κορίτσι που ήθελε πολλά είπε...

μπαλαρινάκι, όταν κρατάς την ψυχραιμία σου όλα πάνε καλά :)
φιλί:*

ανώνυμε, τι ωραίο σχόλιο :) χμμ ναι είμαι κεφάτο άτομο.Και μου το είπε κάποιος χτες που ήμουν στις μαύρες μου, φαντάσου!όταν δεν είμαι καλά προσπαθώ να γεμίζω το πρόγραμμά μου, χτες πήγα να βοηθήσω τον μπαμπά στο μαγαζί.Και όντως όταν δουλεύω δε σκέφτομαι τίποτα.Κ εκεί μια κοπέλα μου είπε τι χαρούμενος άνθρωπος που είμαι!Είμαι μωρέ..Εντάξει, όλοι περνάμε περίεργες καταστάσεις..

όσο για το κλαμπ, οχι δεν είμαι τύπος του κλαμπ.Μπορώ όμως να περάσω καλά οπουδήποτε αν είμαι με καλη παρέα.Και βασικά μ αρέσει πολύ ο χορός, τρελαίνομαι να χορεύω και δε με νοιάζει καν η μουσική,αρκεί να μπορώ να κουνηθώ στο ρυθμό.Αλλά εκείνη τη μέρα μάλλον δεν είχα καν όρεξη να χορέψω..

Και έχεις δίκιο, ό,τι με γέμιζε πριν με γεμίζει και τώρα..

Καλώς ήρθες και μη σε χάσουμε έχεις καλό feeling :)