Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

και τους βαρέθηκα, δεν τους μπορώ!


-->
Σήμερα βγήκα με τον Σ. και τον Β. Κι ήταν υπέροχα* είναι υπέροχα να πίνεις κρασάκι κι ό,τι σφηνάκι σου κατέβει στο κεφάλι μετά να ζητάς νερό κι ο σερβιτόρος ο ωραίος να σου λέει «για να πάνε κάτω τα ξίδια» και να εγγυώμαι πως είμαι καλά και πως «έχω αντέξει 10 σφηνάκια τεκίλα» να σε κοιτάει να σου κλείνει το μάτι και να σου λέει «το ξέρω*καλά είσαι...»
Μετά να σε κερνάνε κρέπα στο βαλεντίνο επειδή την έκαναν κατά λάθος μετά να παίρνεις και ένα τοστ, να το μοιράζεσαι.
Να αποφασίζεις να πας με τα πόδια μέχρι το σπίτι και να πηγαίνετε και οι 3 μαζί. Να κάθεστε οκλαδόν καταμεσίς της εγνατίας και να καπνίζεις, να ακούτε ακτιβ μέμπερ και πασχαλίδη κι ό,τι μας δένει στα παλιά είναι οι κακές συνήθειες.
Μετά να σηκώνεστε και να τραγουδάτε μ όση φωνή σας έχει μείνει «άντε να λύσουμε να ξεκινήσουμε», εσύ να πιάνεσαι από μια κολώνα και να διαγράφεις κύκλο γύρω της τραγουδώντας πως τους βαρέθηκες, δεν τους μπορείς και μετά να φτάνεις κάτω απ το σπίτι σου και να ουρλιάζετε ο βασιλιάς της σκόνης!
Και promise την άλλη βδομάδα πάλι μαζί!

3 σχόλια:

Gladiant Gladiator είπε...

Αυτά τα βράδια θα κρατήσουμε, να είσαι σίγουρη! Αλλά θα τα ενισχύσουμε, promise! Πολύ το χάρηκα το χθεσινοβραδινό πάντως! Άντε και στην επόμενη εβδομάδα!!

[νομίζω το τελευταίο ποστ μου έχει κάποιες ομοιότητες με το δικό σου :Ρ και να σκεφτείς ότι δεν το είχα διαβάσει καν!=)]

T.S. Paradise είπε...

apo ta kalutera sas vradia tha einai auto...
tha to thumaste gia xroooonia....
eiste polu tuxeroi pou zisate kati tetoio!!!!!
:P

το κορίτσι που ήθελε πολλά είπε...

ρεεεε έχει τρελές ομοιότητες, ακόμα κι ο ολόκληρες φράσεις =))))
σόρρυ που δεν έμεινα πολύ σημερα και που δεν θαρθω στη συναυλία την παρασκευή, αλλά μ έχουν πιάσει τα ενοχικά μου και τα αγχωτικά μου τώρα τελευταία ξέρεις...ξέρεις.

χίπισσααααα, το ήξερα πως εσύ θα τα εκτιμούσες ρεε =)) φιλάκια!!