Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Daddy Cool

Ξέρεις τι λατρεύω στον μπαμπά μου? Πού ό,τι κι αν γίνει κι όσα δικαιώματα του δώσω να με θεωρήσει ανίκανη και άχρηστη (οκ,εννοώ τα μαθήματα που χρωστάω),δεν μου δείχνει ότι τον απογοητεύω -νομίζω κιόλας πως δε νιώθει απογοήτευση- και πάντα βρίσκει έναν λόγο να πιστεύει σε μένα και μια ατάκα να μου πει που θα μου δώσει κουράγιο και δύναμη. Η ατάκα μπορεί να μη στέκει καν λογικά αλλά είναι τόσο συγκινητικό να λες "δίνω σχέδιο αύριο" κι ο μπαμπάς να σου απαντάει "όταν ήσουν μικρή πήγαινες ζωγραφική κι ήσουν πολύ καλή,θα το περάσεις". Ξέρεις πως το ότι στο δημοτικό ζωγράφιζες ωραία ανθρωπάκια δεν έχει σχέση με το autocad. Αλλά για ένα απόγευμα μπορώ να πιστέψω πως έχει σχέση,πως ο μπαμπάς έχει δίκιο και πως ο είναι ο καλύτερος μπαμπάς και είναι απίστευτη η εμπιστοσύνη που μου δείχνει.

Καληνύχτα μπαμπά :)

10 σχόλια:

κόκκινη κορδέλα είπε...

kαλη μου ροδοζαχαρενια...δεν ειναι εμπιστοσυνη...δεν σου δειχνει εμπιστοσυνη γλυκια μου ο μπαμπας σου...μαλιστα το πιο πιθανον ειναι να ξερει οτι θα μεινεις ισως στο μαθημα! Αυτο που σου δινει ο πατερας σου ειναι κατι ακόμα σπουδαιότερο από εμπιστοσυνη για την ''επιτυχια'' σου. Σου δινει αυτο που νοιώθει...ΑΓΑΠΗ,ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ, ΠΑΤΡΙΚΉ ΑΓΑΠΗ. Αυτή που αποδέχεται τους ανθρώπους όπως κι αν είναι γιατι απλά ειναι αληθινοι στα αισθηματα και πλουσιοι. Γιατι απλα ειναι καλοι γονεις. Φιλί και ξερεις!

το κορίτσι που ήθελε πολλά είπε...

χεχεχε,δε σκέφτηκα πως διαβάζει και η παλιά μου καθηγήτρια του σχεδίου :Ρ
Τόσο χάλια ήμουν στο σχέδιο,κυρία?
Στο autocad δεν τα πάω κι άσχημα πάντως!

ότι μ'αγαπάει,μ'αγαπάει,αλλά νομίζω κιόλας πως είναι περήφανος για μένα,δηλαδή και να κοπώ σε 5 και να περάσω 1,πάλι περήφανος θα'ναι..και σε αντίθεση με τη μαμά δεν αγχώνεται και δε μαλώνουμε στις εξεταστικές.δεν είναι επειδή δεν τον νοιάζει αν αποτύχω,είναι επειδή δεν πιστεύει πως αυτό θα γίνει,με εμπιστεύεται. Ενώ η μαμά είναι πιο αγχώδης και όσο κι αν μ'αγαπάει έχει αμφιβολίες..

φιλί :*

κοκκινη κορδελα είπε...

τι ειναι το autocad? για μαθε με γιατι ομολογω πως δεν ξερω...

ioanna assani είπε...

υγ. τραβα στις φωτογραφιες απο τις κατακομβες του Μισράιμ στο μπλοκ μου με τη καλλιτεχνικη μου δουλεια...surprise!

ioanna assani είπε...

στο σχεδιο παρεπιπτοντως ησουν καλη!

το κορίτσι που ήθελε πολλά είπε...

το autocad είναι σχεδιαστικό πρόγραμμα σε υπολογιστή (για γραμμικό) και το χρησιμοποιούν κυρίως οι αρχιτέκτονες αλλά μας παίρνει κι εμάς η μπάλα για κάτι εξαρτήματα που έχουμε να σχεδιάσουμε..

Τέλειες οι φωτογραφίες,αχ πολύ με συγκίνησαν..
τι ωραία που είχαμε περάσει.. :)

Αιθεροβάμων είπε...

Μπαμπάδες είναι αυτοί... Εγώ κάνω αιτήσεις σε δουλειές που ξέρω ότι δεν θα πάρω αλλά προσπαθώ ένιγουέι, αλλά ο μπαμπάς εκεί, "γιατί να μην σε δεχτούν παιδί μου;". Και ταυτόχρονα κάνει μυστικά σχέδια για το πώς θα έρθει να με επισκεφτεί στην Αγγλία.

Nena. είπε...

τι όμορφη ανάρτηση....
συγκινητική και τόσο αληθινή.
Και εμένα κάτι τέτοια μου λέει...
και μου φαίνεται τόσο άσχετο το να του εξηγήσω τι είναι το autocad & το 3d autocad...γιατί απλά έχει δίκιο:)

Lorel είπε...

εε,είχα καιρό να μπω κι είδα πολλές αναρτήσεις και χάρηκα! αγαπάω την περιγραφή στα αριστερά και όσο για τα παραπάνω, όντως οι μαμάδες είναι πιο αγχώδεις κι αγχωτικές μ'αυτά... ο μπαμπάς μου το πρωί:
-τι μάθημα δίνεις αύριο;;
-συγκριτική παιδαγωγική! είναι παρα πολύ δυσκολο μπλα μπλα μπλα και βάζει ερωτήσεις κρίσεως.
-ε, τότε θα το περάσεις, πάντα ήσουν καλή στις ερωτήσεις κρίσεως.

τι να πεις... -.- καλή εξεταστική μας!

το κορίτσι που ήθελε πολλά είπε...

ρε Μ.,ο μπαμπάς σου έχει κόρη εσένα,λογικό να πιστεύει ότι θα σε δέχονται παντού :Ρ

νένα,ναι μωρέ,εννοείται πως δεν εξηγείς τίποτα..και όντως έγραψα-ή μάλλον σχεδιάσα- καλά :)

λορελάκι μου,η περιγραφή πήγαινε για ποστ,αλλά μου φάνηκε πολύ εγωκεντρικό για ποστ,οπότε είπα να το ρίξω σε περιγραφή μπλογκ να φαίνομαι λιγότερο ψωνάρα :Ρ
χαχα,θεός ο μπαμπάς,μιας και οι ερωτήσεις κρίσεως είναι πολύ αντικειμενική και στάνταρ υπόθεση :Ρ

μπάυ δε γούευ,σήμερα έχει ήλιο και θέλω να 'ρθεις φορ τσίπουρο!