Κυριακή 24 Αυγούστου 2008

ένα ανώνυμο σχόλιο

"Δυστυχώς, τίποτα δεν παγώνει και όλα αλλάζουν. Και ξεχνιούνται. Όταν σ' αρέσουν τα πάντα, αυτό γίνεται."

Κι όταν δε σ'αρέσει τίποτα αυτό γίνεται. Η διαφορά είναι πως αν σ'αρέσουν όλα ακόμα και τη στιγμή που θα πάψει η αισιοδοξία θα θυμάσαι πως κάποτε κάτι αγάπησες. Ξέρω υπάρχει και η μέση κατάσταση.Αλλά ρε αδερφέ, δεν είναι γι αυτή τη ζωή οι μετριότητες.. =)

11 σχόλια:

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ είπε...

Κορίτσι καλημέρα.Προτιμώ τα πάντα από το τίποτε.Θα περάσουν χρόνια για να φτάσεις στην διαλογή και στην απόριψη κάποιων.Για την ώρα μαζί σου στα όλα και μακριά από τον μηδενισμό.
Καλή εβδομάδα.

Roadartist είπε...

Τα παντα ρει!!
Το μονο σταθερο πραγμα ειναι η αλλαγη .. καλημερα :)

Lina είπε...

μαζί σου όσον αφορά τα άκρα!

σ αρεσουν, δεν σ αρέοσυν, όλα μα όλα αλλάζουν μορφή, νόημα κτλ.... αυτή είναι η καταρα μας και η ευλογία μας.

το κορίτσι που ήθελε πολλά είπε...

καλή βδομάδα επίκουρε! το κάνες στέκι εδώ ε? αχ πολύ χαίρομαι =)

roadartist, καλώς ήρθες! "όλα γυρίζουν σαν τρελά ρόδεσ που παν στο πουθενά "!

Λίιιιιιιιινα! Μ'αρέσει να αλλάζουν.. δε μ' αρέσει να δυσανασχετώ με κάθε αλλαγή. αν μπορείς να την αποφύγεις μη κλαψουρίζεις. αν δεν μπορείς πάλι μην κλαψουρίζεις, αφού δεν μπορείς! =)

Antoine είπε...

Η ζωή μας καθορίζται σχεδόν αποκλειστικά από τις αποφάσεις μας. Γι' αυτό φρόντισε να πάρεις τις σωστές. Μπορεί να μην έχεις πείρα, όπως και κάθε νέος της ηλικίας μας, ωστόσο έχεις ένα διαυγές μυαλό. Αξιοποίησε το και κάνε αυτό που πραγματικά θες!

Τα χαιρετίσματά μου!

Ανώνυμος είπε...

μα υπαρχουν αληθεια μετριοτητες
γιατι αραγε καθε ανθρωπος που γνωριζω ειναι σε ακτι τοσο καλος και τοσο μοναδικος που κανεις δ μπορει να το φτασει.
ολοι ειμαστε καλοι σε διαφορετικα πραγματα.........
η ετσι μου φαινεται

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ είπε...

Και οι μέλισσες πετούν γύρω από λουλούδια για να τρυγούν την γύρη τους.Αν δεν σε πειράζει θα τρυγώ λίγη από την δική σου!
Καλημέρα κορίτσι!!!

konstantinos είπε...

Όλα αλλάζουν. Κι εμείς μαζί τους.
Αν κάτι είναι σίγουρο σ'αυτό το πέρασμά μας, είναι πως θα καταλήξει το ταξίδι μας με εμάς διαφορετικούς.
Για ποιο λόγο συμβαίνουν όλα αυτά, δεν ξέρω.

Μα εκείνος που αγκάλιασε το βράχο που είχε τη μορφή της αγαπημένης του για να μην τον διαβρώσει η θάλασσα, διαβρώθηκε ο ίδιος ώστε δεν μπορούσε πλέον να θυμηθεί για ποιο λόγο βρισκόταν εκεί...(χμμμ, μου άρεσα! θα το χρησιμοποιήσω και στο δικό μου βλογ!)

Καλημέρα!

το κορίτσι που ήθελε πολλά είπε...

Antoine δεν πιστεύω πως κάποιος στα 16 του μπορεί να πάρει "σωστές αποφάσεις" σε κάποια θέματα. ας πούμε εγώ γιατί να ξέρω από τώρα τι θέλω να κάνω στην υπόλοιπη ζωή μου?και αυτή να εξαρτάται από ενα χαρτί που συμπλήρωσα όταν ήμουν 15 σε σχέση με το αν μ αρέσουν τα μαθηματικά πιο πολύ απ τα αρχαία?

Φαίη, ο καθένας έχει τα ταλέντα του και όλοι οι άνθρωποι είναι σε κάποια πράγματα μέτριοι..αλλά εγώ μιλούσα για τις μέτριες καταστάσεις..εννοούσα να μην αφήνουμε τον εαυτό μας σε ιστορίες στις οποίες απλώς "δεν είμαστε άσχημα"..

επίκουρε, καλοδεχούμενος!!

κωσταντίνε,εντάξει, ζωγραφίζεις σήμερα :Ρ

Antoine είπε...

Μπορεί να πάρει αρκεί να ακούει τα συναισθήματά του, τη λογική του και την πείρα των μεγαλύτερων. όλα βρίσκονται στη μέση! Τίποτα στα άκρα!

Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις στη ζωή σου! Μόνο να μην πάρεις βεβιασμένες αποφάσεις και να επηρεαστείς από τρίτους που δεν έχουν άμεσο λόγο στη ζωή σου... θα τα καταφέρεις, μην ανησυχείς! Έχεις αγχωθεί πολύ, βέβαια! Αλλά πρέπει να βάλεις έναν στόχο! Δεν μπορείς να βαδίζεις στα τυφλά για τις εξετάσεις!

το κορίτσι που ήθελε πολλά είπε...

το συμπέρασμα ότι αγχώθηκα από πού το έβγαλες ας πούμε?
το ότι μου φαίνεται ηλίθιο αυτό το σύστημα δε σημαίνει πως με αγχώνει κιόλας. Ναι, πάω με τα νερά του γιατί άλλη επιλογή δεν έχω. Ναι, βάζω τα δυνατά μου γιατί έτσι θέλω. Όχι δεν αγχώνομαι. Τέλος.