Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

please don't let me be *misunderstood*


Θέλω να γίνουν όλα όπως πριν. Το θέλω γιατί σήμερα μύρισα την τσάντα μου και με κάποιο διαβολεμένο τρόπο είχε τη μυρωδιά σου πάνω. Την γύρισα κόντρα στο φως γιατί κάτι έψαχνα και ήρθε κατά πάνω μου ένα κύμα που μύριζε ακριβώς όπως εσύ. Αλλά αυτο που έψαχνα δεν το βρήκα.


'Εψαχνα τα κονφετί. Την Τσικνοπέμπτη είπα στα γλυκά μου τα παιδιά τι πολύ που μ' αρέσουν τα κονφετί κι αυτοί άδειασαν το σακουλάκι πάνω μου. Και μ'άρεσε γιατί μετά το μπερεδάκι μου δεν ήταν μαύρο αλλά με πολύχρωμες πιτσιλιές. Λοιπόν η τσάντα γέμισε κι αυτή κονφετί αλλά δεν την άδειαζα επειδή μ'άρεζε που ο πάτος της δεν ήταν μαύρος αλλά με πολύχρωμες πιτσιλιές.


Μέχρι το Σάββατο. Μετά άδειασες εσύ εμένα κι έπρεπε να σε διώξω. Γιατί ξέρεις η Τσικνοπέμπτη είναι μια Πέμπτη κι αυτή και δεν άντεχα να έχω τα ίχνη της τόσο κοντά μου-στην τσάντα μου ας πούμε.


Ξύπνησα που λες την Κυριακή το πρωί και το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν η στιχομυθία σου με οτν σχεδόν άγνωστο. Σκέφτηκα λοιπόν τη στιχομυθία και μετά σκέφτηκα τον συμπονετικό ταξιτζή που με πήρε πρέφα τα χαράματα που με γύριζε σπίτι και με ρώτησε τι έχω* δεν του είπα. "πάντως μη στεναχωριέσαι, είσαι πολύ όμορφη κοπέλα", για δες επιχείρημα, σκέφτηκα αλλά είπα ευχαριστώ πολύ και στιγμιαία χάρηκα.


Αλλά μετά έφυγε κι αυτή η σκέψη και το στιγμιαίο χαμόγελο. Δε θυμάμαι αν είχε κρύο, θυμάμαι μόνο που ένιωσα να πνίγομαι και βγήκα στο μπαλκόνι. Πήρα και την τσάντα μου μαζί και άδειασα τα κονφετί και φυσούσε αέρας και τα παίρνε μαζί του* άλλα όμως τα γύριζε πίσω σε μένα* που να σε πάρει δεν μπορώ να σε ξεφορτωθώ με τίποτα πια? Αλλά μη μασάς* ο αέρας παρεξήγησε την κίνησή μου και μου τα γύρισε πίσω -σου λέει τι θα γίνει αν αυτή το μετανιώσει και μετά ψάχνει τα κονφετί της? Ήταν μια παρεξήγηση ανάμεσα σε μένα και τον άερα. Την επόμενη φορά θα τον ορκίσω να τσακιστεί να πάρει τα κονφετί μη γίνουμε ρημαδιό εδώ μέσα.


κρίμα που μου ρχεται μόνο αυτό το τραγούδι στο μυαλό ---> βάλ'το στα πόδια

10 σχόλια:

Αερικό... είπε...

"Cause the love that you gave that we made
wasn't able to make it enough for you to be open wide"

Ανοιξιάτικο και με πολύ πάθος
Την καλησπέρα μου

Lorel είπε...

αν ήταν όλες οι Πέμπτες ίδιες δεν θα βαριόσουν;
βλακείες λέω μην μ'ακούς.
Σκέψου όμως πόσες Τρίτες και Παρασκευές και Σάββατα έχεις να ζήσεις.Κοίτα,εκεί,μπροστά.Περιμένουν.
Ρε κορίτσι χαμογέλα.ΧΑΜΟΓΕΛΑ λέω.
Κι όσοι σ'αδειάζουν να τους αδειάζεις και συ.Άντε πια!
(και να τους ακούς τους ταξιτζήδες...κάτι ξέρουν)
http://www.youtube.com/watch?v=Wyco2Uva7hI

Lina είπε...

και όμορφο είσαι, και γλυκουλι, κι εξυπνο, και όλα τα καλά τα έχεις. και κότσια ε;;; να μην ξεχνιόμαστε!
μπορώ να σεφανταστώ στα 25 σου, πιο γοητευτική, πιο ανεξάρτητη, πιο θηλυκή κι ακόμα πιο ντόμπρα =)


υ.γ. είπαμε.... σκυλάκια στον καναπέ! =Ρ

Δημήτρης είπε...

Τα κονφετί πάντα εδώ θα μένουν να θυμίζουν τα αρώματα και τις στιγμές...
Εδώ θα μένουν γιατί αυτή είνια η δουλειά τους να θυμίζουν...
Δεν ζούμε από το χθές αυτό είναι καταστροφικό...
Καταστροφικό όμως είανι και να το μισήσουμε...
Το ξέρω δε το μίσησες, απλά να ήθελες βίαια να το διώξεις για να μπορέσεις αν προχωρήσεις...
Επίσης μπορεί ότι προείπα να είανι απλά και μόνο μαλακίες αλλά και αυτό έχεις την αξία του...
Αξία για τα επόμενα που έρχονται...
Αξίζει και να τα περιμένει κανείς αλλά και να πάει να τα βρεί.

Φιλί!

dancing gal είπε...

Κοίτα τώρα να δεις, που κι εγώ τρομάζω χωρίς λόγο, γιατί νομίζω ότι όλες οι μέρες πρέπει να είναι τραλαλά και χαζοχαρούμενες αλλά δεν είναι έτσι. Και δεν είναι ότι αλλιώς θα βαριόσουν, είναι απλά γιατί έτσι είναι. Και δεν είναι κακό. Είναι κανονικό. Δε μπορώ να εξηγήσω αυτό που θέλω, ουφ.
Πάω να διαβάσω και τα ακόμα πιο πάνω
:***

gomena tu xuzuri είπε...

k na ta petakseis ta konfeti, tha ta vreis meta apo mines sta pio apithana simeia...de fevgoun efkola afta...

το κορίτσι που ήθελε πολλά είπε...

αερικό, χμμμ δεν νομίζω πως βγάζει πάθος το τραγούδι πιο πολύ κάτι σε νεύρο μου βγάζει.εκτός αν έλεγες για το κείμενο οπότε να σαι καλά =)

λορέλ, θα βαριόμουν ρε ναι..πραγματικά και για την αναποδιά χάρηκα να σου πω την αλήθεια.θα ήταν ΒΑΡΕΤΑ αλλιώς =) αχ τι μου χει κάνει αυτό το τραγούδιιιιι =)

λίνα ευχαριστώ ρε δασκαλάκι μου =** και άντε γιατί πολλά μας τα καναν τα σκυλάκια του καναπέ =Ρ όσο για τα κότσια, πραγματικά κι εγώ δεν κατάλαβα πώς τα είπα!με εμψύχωνε το μαρθάκι =)))αλλά θα σκαγα αν δεν τα λεγα ρε!

τζίμαν, μπα καθόλου μαλακίες δεν είναι αυτά που είπες.απλώς η πρώτη σου αντίδραση δεν είναι να θες βίαια να τα διώξεις? φιλι!

χμμμ, μπαλαρινάκι τώρα που διαβάζω το σχόλιό σου μου ρχεται να σβήσω αυτό που είπα στη λορέλ.μπα δε θα βαριόμουν , κι εσύ δίκιο έχεις.αλλά δεν ξέρω, μέχει πιάσει κάτι μοιρολατρικό τελευταία πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται..μην μου τρομάζεις ρε είδωλο, αμά τρομάζεις κι εσύ σε ποιον θα θέλω να μοιασω??? :*****

γκόμενα του χουζούρι, ασε ρε τι έπαθα..διαβάζω χτες το σχόλιό σου και μετά βγαίνω απ το σπίτι.βάζω το χέρι στην τσέπη να πάρω τον αναπτήρα και βρίσκω ένα μάτσο κονφετί εκεί μέσα.!και θυμήθηκα τι είχες πει.και τα βαλα στη χούφτα μου και τα κανα "φουυυ" κι ένιωθα ευτυχισμένη.εκστατικά.

Δημήτρης είπε...

Να τα διώξεις... σίγουρα...
εξαρτάται πόσο πόνο σου προκάλεσαν βέβαια...

το κορίτσι που ήθελε πολλά είπε...

ξέρεις κάτι? τώρα που το σκέφτομαι δε μου προκάλεσαν πόνο. και χάρηκα που ένιωσα έτσι, χάρηκα που έκλαψα για λίγη ώρα μετά απο τόσο καιρό και χάρηκα που στις 3 το χάραμα μιλούσα με κάποια φίλη στο τηλέφωνο.χάρηκα. όλα για κάποιο λόγο συμβαίνουν- να τη πάλι η μοιρολατρεία!

Δημήτρης είπε...

εμένα αυτά τα δάκρυα έχουν τρέξει αρκετές φορές...

διεστραμένα και εγώ χαιρόμουν γιατί πάντα κάτι έγραφα εκείνη τη στιγμή που μέτα όταν το διάβαζα μου άρεσε...

εγώ έμπνευση το λέω.

και εγώ πιστεύω, όσο ορθολογιστής και αν θέλω να είμαι και τις απόδειξης, ότι όλα μάλλον έχουν κάποιο λόγο που γίνονται...

Η επικοινωνία επίσης είναι ένας βασικός λόγος, μη πώ ο βασικότερος...

Μοιρολατρεία ε;
Κισμέτ?
μπορεί ποιος ξέρει...
και γιατί αν ξέρει στην τελική?

ξάπλωσε πάνω στο ποτάμι και αφέσου κάπου θα σε πάει...
το μόνο που να κοιτάξεις είναι να αποφύγεις όλα όσα θα σε κάνουν να έρθεις πιο κοντά στο τέλος της ροής...

Σε φιλώ!